ZOEKT U EEN ARCHITECT IN Stichtse Vecht?

ARCHITECTENBURO DE VRIES & THEUNISSEN IS UW ARCHITECT VOOR DE REGIO Stichtse Vecht

NIEUWBOUW, AANBOUW & VERBOUW EN RENOVATIES VAN WONINGEN EN VILLA’S IN Stichtse Vecht

Architectenburo de Vries & Theunissen is een allround architectenbureau, we hebben als doelstelling het leveren van “advies en ontwerp op maat”. Als dynamisch en flexibel architectenbureau zijn wij met name gespecialiseerd in woningbouw voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers.

Al meer dan 16 jaar werken wij met veel plezier aan uiteenlopende ontwerpopgaven o.a. in de regio Stichtse Vecht. Na een eerste kennismaking met de opdrachtgever en bezoek aan de locatie is het onze kracht om met ideeën en oplossingen te komen in lijn met uw persoonlijke wensen.

Op ons architectenbureau in Loosdrecht werken we met meerdere architecten aan diverse opdrachten zoals nieuwbouw, aanbouw & verbouw en renovaties van woningen en villa’s, gebiedsontwikkeling en transformaties o.a. in de regio Stichtse Vecht. Daarnaast doen we haalbaarheidsstudies en verdiepen we ons in de laatste ontwikkelingen om zo goed mogelijk advies te kunnen leveren aansluitend op Uw wensen en binnen het budget en de offerte.

Ons werkgebied wordt naast het Gooi, de Vechtstreek en Amstelland (o.a. in Loosdrecht, Hilversum, Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Bilthoven, Soest, Stichtse Vecht, Loenen aan de Vecht, Naarden, Baarn, Breukelen, Maarssen, Hollandsche Rading) steeds groter, met name in de provincies Utrecht, Noord- en Zuid Holland, maar ook daarbuiten.

Voorbeeld projecten

mijndensedijk-nieuwersluis-transformatie-architectenbureau-devriestheunissen-05-1

Maak een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Architectenburo de Vries & Theunissen u kan bieden in Stichtse Vecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Architectenburo de vries & Theunissen levert “advies en ontwerp op maat”. Na een eerste kennismaking met de opdrachtgever en bezoek aan de locatie is het onze kracht om in lijn met uw persoonlijke wensen met ideeën en oplossingen te komen.

telefoon: 035 – 543 24 60

email: info@abdvt.nl

Stichtse Vecht is een groene gemeente met een rijke historie. De gemeente wordt doorsneden door de Vecht, één van de meest idyllische rivieren van Nederland, beroemd om de vele 17de en 18de eeuwse buitenplaatsen langs haar oevers. In combinatie met de uitgestrekte veenweidegebieden aan de westkant en de veenplassen aan de oostkant van de gemeente biedt Stichtse Vecht een ongekende variatie in landschap en recreatiemogelijkheden. Deze groene oase tussen de verstedelijkte gebieden van Amsterdam en Utrecht wordt niet voor niets ook wel ‘het buiten van de Randstad’ genoemd. (Bron: VVV)

Architectenburo de Vries & Theunissen is gespecialiseerd in woningbouw voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers, waaronder vele villa’s in het Gooi, o.a. in Loosdrecht, Hilversum, Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Bilthoven, Soest, Stichtse Vecht, Loenen aan de Vecht, Naarden, Baarn, Breukelen, Maarssen, Hollandsche Rading, etc.

Naast exclusieve woningbouw voor particulieren houden wij ons ook bezig met ontwerp en advies op maat voor:

woningbouw particulier | woningbouw commercieel | monumenten | utiliteitsbouw

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

CONTACT

Architectenburo de Vries & Theunissen

Oud Loosdrechtsedijk 254

1231NJ Loosdrecht

T 035 543 24 60

E info@abdvt.nl