“Creativiteit,
inzet &
Expertise”

OVER ONS

 

Vanuit Loosdrecht werken wij met een enthousiast team aan uiteenlopende ontwerpopdrachten en helpen wij U graag met het verwezenlijken van uw plan. Voor zowel zakelijke als particuliere opdrachten kunt U bij ons terecht voor make-overs, aan- & verbouw, interieur en nieuwbouwprojecten.

 

Kom bij ons langs in Loosdrecht

Team

Bart Theunissen

Architect

Karin Vermaat

Architecturaal ontwerper

René de Vries

Architect

Wojchiech Bak

Architect

Kom jij ons team

versterken?

Vacatures
Bouwkundig Tekenaar

(24-36 uur per week)

 

Wij zoeken
Werk jij zelfstandig, zorgvuldig en ben je gedreven om een project tot in de kleinste details uit te werken? Heb je passie voor verfijning en bijzondere projecten? Heb je affiniteit met (3D) tekenen en presentatietechnieken? Past snel omschakelen en werken in teamverband bij jou? Dan zijn wij – Architectenbureau de Vries & Theunissen uit Loosdrecht – op zoek naar jou.

 

De functie:
Je werkzaamheden bestaan grotendeels uit het verder technisch uitwerken van exterieur en bouwkundig interieur ontwerpen in nauw overleg met de architect en/of ontwerper. Tevens stem je af en heb je overleg met derden, zoals adviseurs, gemeente ed. ten behoeve van het project. Bij gelegenheid ben je in staat een bestaand gebouw in te meten en om te zetten in een 3D model. Je kan goed communiceren, komt je afspraken na en werkt gestructureerd.

 

Wie wij zijn

Architectenbureau de Vries & Theunissen is gespecialiseerd in hoogwaardige en innovatieve (woon) concepten voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Wij leveren maatwerk; geen enkel project bij ons is hetzelfde. Op ons kleinschalige bureau werken wij als team aan uiteenlopende uitdagende (woon) projecten op hoogwaardig niveau. In onze werkwijze speelt 3D ontwerpen en goed communiceren een centrale rol. Gezamenlijk zetten wij onze creativiteit, inzet en expertise in om onze projecten mooi, duurzaam en van hoge kwaliteit te maken.

 

Functievereisten

Wij zoeken een collega met de volgende eigenschappen:

  • – Min 3 jaar ervaring als bouwkundig tekenaar
  • – Een bouwkundige opleiding op minimaal HBO-niveau.
  • – Affiniteit met het uittekenen van zowel exterieur als bouwkundig interieur ontwerpen
  • – Snel kunnen omschakelen en goed samenwerken
  • – Oog voor detail, communicatief vaardig en kritisch
  • – Goede vaardigheden in VectorWorks, TwinMotion
  • – Goede kennis van materialen en bouwregelgeving.
  • – Beschikbaar voor dienstverband van 24-36 uur per week

 

Wij bieden
Wij bieden een stimulerende werkomgeving binnen een kleinschalig team, waar wij werken aan uiteenlopende (woon) ontwerpopgaven op hoog niveau. Jij hebt en krijgt de ruimte om te groeien en zelfstandig te functioneren binnen ons bureau. Als allround bouwkundige ben je inzetbaar op verschillende niveaus waarbij je snel kunt schakelen tussen de verschillende projecten. Een uitdagende functie met volop ruimte voor eigen ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Binnen ons ambitieuze bureau is er naast gedrevenheid ook gelegenheid voor een ontspannen en informele werksfeer.

 

Het dienstverband
Zowel vast dienstverband als freelance is mogelijk. Bij vast dienstverband krijg je in eerste instantie een tijdelijk contract aangeboden voor 24-36 uur/week, met mogelijkheid tot verlenging. Salaris in overleg n.a.v. de architecten CAO. De inschaling vindt plaats op basis van opleiding en relevante werkervaring.

 

Solliciteren:
Kun jij ons laten zien wie jij bent en hoe je ons team aanvult? Voldoe je aan deze eisen en voel je je aangesproken door ons werk dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren. Mail jouw CV, motivatie en portfolio voor 12 mei naar info@abdvt.nl t.a.v. Karin Vermaat.

Vragen zullen alleen per mail beantwoord worden. Indien je na 12 mei geen reactie of antwoord hebt ontvangen, kun je er van uit gaan dat je niet bent geselecteerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Stagiair

 

Wij zoeken

Wil jij praktijkervaring op doen bij een ambitieus architectenbureau en heb je affiniteit met hoogwaardige en innovatieve (woon) ontwerpopgaven? Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde stagiair, die in de eindfase van zijn/haar studie bouwkunde of architectuur zit en voor een periode van minimaal 3 maanden werkervaring op wil doen.

 

Profiel

  • – Student bachelor TU Bouwkunde afstudeerrichting architectuur of bouwtechniek
  • – Student HBO Bouwkunde
  • – Affiniteit met innovatieve (woon) concepten en zorgvuldig detailleren
  • – Beheersing van Photoshop, InDesign
  • – Beheersing van Vectorworks, Twinmotion is een vereiste
  • – min 3 maanden beschikbaar

 

Werkzaamheden

  • – Deelstudies en -ontwerpen
  • – Technische uitwerkingen
  • – Visualisaties maken
  • – Presentaties maken

 

Interesse

Wil je graag praktijk ervaring opdoen en voel je je aangesproken door ons werk dan nodigen we jou graag uit om te reageren. Mail jouw CV, motivatie en portfolio naar info@abdvt.nl t.a.v. Karin Vermaat.

De stageperiode is in overleg, maar is regulier vanaf februari of september. In lijn met de CAO hanteren we een maandelijkse stagevergoeding.