“Creativiteit,
inzet &
Expertise”

OVER ONS

 

Vanuit Loosdrecht werken wij met een enthousiast team aan uiteenlopende ontwerpopdrachten en helpen wij U graag met het verwezenlijken van uw plan. Voor zowel zakelijke als particuliere opdrachten kunt U bij ons terecht voor make-overs, aan- & verbouw, interieur en nieuwbouwprojecten.

 

Kom bij ons langs in Loosdrecht

René de Vries

René de Vries is oprichter van ons bureau. Na een studie in Delft en een carrière als architect in Barcelona (o.a. de Olympische Spelen) en Curaçao, werd hij directeur van een middelgroot bureau in Nederland. In 2001 startte hij zijn eigen bureau in Loosdrecht. Als BNA-architect beschikt René over alle mogelijke kennis en ervaring met name op het gebied van woningbouw voor particulieren en ontwikkelaars.

Bart Theunissen

Bart Theunissen is sinds 2017 partner in ons bureau en heeft na zijn studie aan de TU/Eindhoven kennis en ervaring opgedaan bij diverse bekende architectenbureaus op het gebied van duurzaamheid en herbestemming. Hij was als project-architect verantwoordelijk voor meerdere prijswinnende projecten in binnen en buitenland, oa. club Watt Rotterdam, de eerste sustainable danceclub ter wereld en de Franse Ambassade in Den Haag.

Karin Vermaat

Karin Vermaat is na haar studie aan de Design Academy werkzaam geweest als ontwerper binnen diverse disciplines van het ontwerpvak. In 2011 heeft ze haar passie voor interieur en architectuur gevolgd en heeft ze haar eigen ontwerpbureau opgericht. Binnen ons bureau werkt ze als freelancer aan diverse interieur en exterieur concepten en is verantwoordelijk voor onze communicatie, huisstijl en website.

Kom jij ons team

versterken?

Vitruviusman

 

Als architect werken wij dagelijks met maatverhoudingen. De eerste architect, die daar een boek over schreef was Vitruvius. De Mens van Vitruvius is een stelsel van lichaamsverhoudingen omschreven in De Architectura. De Vitruviusman is een afbeelding van een mens weergegeven volgens de ordening van Vitruvius. Hij legde uit dat het lichaam precies past in een omgeschreven cirkel of vierkant met de navel als middelpunt, respectievelijk Homo ad circulum (mens in cirkel) en Homo ad quadratum (mens in vierkant). De bekendste Vitruviusman is een tekening van Leonardo da Vinci van omstreeks 1490.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

CONTACT

Architectenburo de Vries & Theunissen

Oud Loosdrechtsedijk 254

1231NJ Loosdrecht

T 035 543 24 60

E info@abdvt.nl