“Creativiteit,
inzet &
Expertise”

Ons Team

 

 

Met een enthousiast team werken wij aan uiteenlopende ontwerpopdrachten en helpen wij U graag met het verwezenlijken van uw plan. Voor zowel zakelijke als particuliere projecten kunt U bij ons terecht voor nieuwbouw, aan- & verbouw en sinds kort interieur.

ir. René de Vries

architect BNA

René de Vries is oprichter van ons bureau. Na een studie in Delft en een carrière als architect in Barcelona (o.a. de Olympische Spelen) en Curaçao, werd hij directeur van een middelgroot bureau in Nederland. In 2001 startte hij zijn eigen bureau in Loosdrecht. Als BNA-architect beschikt René over alle mogelijke kennis en ervaring met name op het gebied van woningbouw voor particulieren en ontwikkelaars.

ir. Bart Theunissen

architect BNA

Bart Theunissen heeft na zijn studie aan de TU/Eindhoven kennis en ervaring opgedaan bij diverse bekende architectenbureaus op het gebied van duurzaamheid en herbestemming. Hij was als project-architect verantwoordelijk voor meerdere prijswinnende projecten in binnen en buitenland, oa. club Watt Rotterdam, de eerste sustainable danceclub ter wereld en de Franse Ambassade in Den Haag.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

CONTACT

Architectenburo de Vries & Theunissen

Oud Loosdrechtsedijk 254

1231NJ Loosdrecht

T 035 543 24 60

E info@abdvt.nl