“Creativiteit,
inzet &
Expertise”

OVER ONS

 

Vanuit Loosdrecht werken wij met een enthousiast team aan uiteenlopende ontwerpopdrachten en helpen wij U graag met het verwezenlijken van uw plan. Voor zowel zakelijke als particuliere opdrachten kunt U bij ons terecht voor make-overs, aan- & verbouw, interieur en nieuwbouwprojecten.

 

Kom bij ons langs in Loosdrecht

Bart Theunissen

Partner/ Architect BNA

René de Vries

Partner/ Architect BNA

Karin Vermaat

Partner/ Architecturaal ontwerper

Kom jij ons team

versterken?

Vitruviusman

 

Als architect werken wij dagelijks met maatverhoudingen. De eerste architect, die daar een boek over schreef was Vitruvius. De Mens van Vitruvius is een stelsel van lichaamsverhoudingen omschreven in De Architectura. De Vitruviusman is een afbeelding van een mens weergegeven volgens de ordening van Vitruvius. Hij legde uit dat het lichaam precies past in een omgeschreven cirkel of vierkant met de navel als middelpunt, respectievelijk Homo ad circulum (mens in cirkel) en Homo ad quadratum (mens in vierkant). De bekendste Vitruviusman is een tekening van Leonardo da Vinci van omstreeks 1490.

Architectenburo de Vries & Theunissen –

Uw architect

 

Wij zijn uw Architect voor exclusieve Villa’s en woningen. Ook zijn wij uw Architect voor het Ontwerp van nieuwbouw, verbouw en interieur van Villa’s en woningen.

Wij zijn een dynamisch architectenbureau gevestigd in Loosdrecht. Met een enthousiast team van Architecten, interieurontwerpers en bouwkundigtekenaars werken wij aan uiteenlopende ontwerpopdrachten en helpen wij U graag met het verwezenlijken van uw plan. Voor zowel zakelijke als particuliere projecten kunt U voor uw project bij ons terecht voor nieuwbouw, aan- & verbouw en interieur.

Al meer dan 25 jaar beoefenen we met liefde ons vak en zijn er al meer dan 200 van onze projecten gerealiseerd. Door onze kennis en ervaring kunnen wij U goed van dienst zijn in alle fases van het bouwproces. Het proces begint altijd met een kennismaking. Dat kan op locatie of bij ons op kantoor onder het genot van een kopje koffie. Vervolgens vertalen wij uw wensen naar een uniek en op maat gemaakt concept afgestemd op de mogelijkheden van de locatie en het budget.

Op ons architectenbureau in Loosdrecht werken we met meerdere architecten, tekenaars en ontwerpers aan diverse opdrachten zoals nieuwbouw, aanbouw & verbouw, renovaties en het verduurzamen van woningen, gebiedsontwikkelingen en transformaties. Daarnaast doen we haalbaarheidsstudies en verdiepen we ons in de laatste ontwikkelingen om zo goed mogelijk advies te kunnen leveren aansluitend op Uw wensen en binnen het budget.

Ons werkgebied wordt naast het Gooi, de Vechtstreek en Amstelland (o.a. in Loosdrecht, Hilversum, Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Bilthoven, Soest, Stichtse Vecht, Loenen aan de Vecht, Naarden, Baarn, Breukelen, Maarssen, Hollandsche Rading en de Veluwe) steeds groter, met name in de provincies Utrecht, Noord- en Zuid Holland, maar ook daarbuiten.

Zoekt u een Architect voor het ontwerp van uw exclusieve Villa of woning?

Architectuur is onze ziel,
ontwerpen onze passie,
realiseren onze kracht “
Samen bouwen
aan een
mooie toekomst

Architectenburo de Vries & Theunissen is gespecialiseerd in woningbouw voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers, waaronder vele villa’s in het Gooi, o.a. in Loosdrecht, Hilversum, Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Bilthoven, Soest, Stichtse Vecht, Loenen aan de Vecht, Naarden, Baarn, Breukelen, Maarssen, Hollandsche Rading, de Veluwe etc.

Bekijk hier het portfolio van Architectenburo de Vries & Theunissen:

woningbouw particulier | woningbouw commercieel | interieur | utiliteitsbouw

Nieuwsbrief / Social media

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

CONTACT

Architectenburo de Vries & Theunissen

Oud Loosdrechtsedijk 254

1231NJ Loosdrecht

T 035 543 24 60

E info@abdvt.nl

logo architect loosdrecht