Marmer combineren

 

OPDRACHTGEVER: PARTICULIER

TYPE: INTERIEUR

LOCATIE: BADHOEVEDORP

 

Deze moderne variant van een notaris woning is van alle hedendaagse gemakken voorzien. De villa heeft de silhouette vorm van een traditionele notaris woning met een moderne afwerking en elementen; zoals zinken dakkapellen en verdiepings hoge zinken puien. De woning is energie neutraal en is voorzien van een eigentijds home domotica systeem.

 

Zichtlijnen

De entree van de woning is geplaatst in het tussenlid tussen het hoofdhuis en het bijgebouw. Vanuit de entree is een mooie marmeren zichtlijn gemaakt naar de tuin. Het marmer op de vloer in de gang is in open boek gelegd, waardoor er een fraai doorlopend patroon ontstaat. Het marmer is overal terug te vinden in het huis in zowel in witte als zwarte variant o.a. in de keuken, op de vensterbanken, de toilet en bij de badkamers. De vloeren zijn oa. afgewerkt met witgebeitst eikenhout gelegd in een hongaarse punt en grijze gietvloeren, die naadloos aansluiten op de houten en marmeren vloerdelen.

 

Leefkelder

In de ruime leefkelder is zijn meerdere functies geplaatst. Zo is er een extra gasten slaapkamer, een werkkamer, een bioscoopruimte en een gym met welnes en sauna geplaatst. Door de ruime koekoek ramen in de kelder komt er veel daglicht binnen in de verschillende rukmtes. De maatwerkkasten en maatwerkdeuren zijn afgewerkt met donker en licht gebeitst eikenhout.

 

Veranda

De gietvloeren lopen van binnen door naar het overdekte buitenterras, waar ruimte genoeg is voor een ruime eettafel en een lounge gedeelte.  Verder is er een verwarmd buiten zwembad met poolhouse. In het poollhouse is een buitenkeuken met braai en een lekkere loungehoek.